fbpx

Blogg

Employer Branding - hur ett LMS gör dig attraktivare som arbetsgivare

Publicerat: I kategori: LMS

Hur både potentiella och befintliga anställda ser på en arbetsgivare har blivit en allt mer betydelsefull fråga det senaste decenniet. I takt med att medarbetare idag ställer helt andra krav på företagen har det blivit viktigare att kunna marknadsföra och konkurrera med annat än ersättningsnivåer och trygghetspaket. Hur kan företag utnyttja ett Learning Management System (LMS) för att förbättra sin Employer Branding?


Hur får man som organisation ut maximalt av sitt arbete med CSR?

Publicerat: I kategori: LMS

Ett kontinuerligt arbete med CSR (Corporate Social Responsibility) är idag en nödvändig och viktig del i alla organisationer för att stärka konkurrenskraften och utveckla ett hållbart värdeskapande. Trots ett ofta gediget arbete upplever många utmaningar i att kommunicera ut riktlinjer och värderingar på ett effektivt sätt både internt och externt. Hur kan man med hjälp av digitala verktyg i ett LMS öka medvetenheten om organisationens CSR-arbete för ökat förtroende och lönsamhet? 


Nya e-kurser i MS Excel 2016 är här!

Publicerat: I kategori: E-kursnyheter

Nu är det premiär för nya e-kurser i MS Excel 2016, som vanligt ingår det med automatik för alla med Sitelicens. Lansering av MS Excel 2016 Grunder och Fortsättning sker i maj 2018. Använd gärna de effektiva verktygen med Kursplan för att sprida all den nya kunskapen och möjligheten att säkerställa att deltagarna tagit del av utbildningen och kunskapsproven med Diplomtest. 


6 anledningar att investera i ett LMS

Publicerat: I kategori: LMS

I stort sett alla organisationer behöver ha en systematiserad process för att vidareutbilda och kompetensutveckla sina anställda. Här listar vi de främsta fördelarna med att automatisera, systematisera och följa upp utvecklingen med hjälp av ett LMS (Learning Management System) - navet för all e-learning. 


E-learning och traditionell utbildning - hur mixar man bäst?

De flesta HR-chefer har idag som uppgift att arbeta långsiktigt med utbildningsstrategier och kompetensutvecklingsplaner för medarbetare och organisationen som helhet. Idag finns det en rad olika metoder för att utbilda personalen där det tidigare bara fanns ett fåtal, oftast kostsamma lärarledda alternativ. Hur kan e-learning hjälpa organisationer att effektivisera sin utbildnings- och kompetensutveckling?


KlickData lanserar ny lärplattform

Publicerat: I kategori: LMS

År 2017 firade KlickData 25 år som utbildningsleverantör med över 1,6 miljoner levererade e‐kurser sedan start. I samband med detta lanseras nu äntligen ett helt nytt LMS som uppföljare till succén Klickportalen K3. KlickData passar även på att lansera ny hemsida och en ny grafisk profil.


KlickData AB (publ)

Värtavägen 15, 115 53 Stockholm
Tel: 08-6674980
E-learning som fungerar sedan 1992

GDPR
Producerad av Snowpeak

Produkter & tjänster

Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!