fbpx

KlickData AB (publ)

Klick Data AB (publ) är idag ett av de ledande svenska utbildningsföretagen inom interaktiva utbildningsprodukter
och e-learning generellt med en användarvänlig, intuitiv lärplattform (LMS) för kunskapsvalidering och verksamhetsutveckling inom organisationer.

Kontakt

KlickData har 30 års erfarenhet av digital utbildning online. Vi har hjälpt företag, myndigheter och och organisation med att effektivisera utbildningen och utveckla sin personal med hjälp av vår lärplattform, samt egenproducerade och uppdragsproducerade e-kurser. Totalt rör det sig om över 25000 nöjda kunder över 500 produktioner sedan 1992 och Vi har den erfarenhet som ger er trygghet att vara er parter. För att det fungerar.

När Klickportalen K3 lanserades år 2005, var det till en början en samlingsplats för KlickDatas alla e-kurser på webben. Idag är dess efterträdare; plattformen KlickData KLMS marknadens mest effektiva LMS för interaktiv utbildning och kärnan i KlickDatas verksamhet. Ett kunskapens Facebook. Lika lätt och attraktivt som Netflix för användaren. Lika smidigt och enkelt som Spotify för administratören. Ett system som vunnit internationella priser.

KlickDatas affärsidé är att skapa mervärde och lönsamhet av digitala utbildningstjänster som möjliggör för individer att snabbt och enkelt lära sig ny kunskap vilket i sin tur stärker organisationers professionella kompetens. Genom KlickData stärks företag och organisationer i dess kontinuerliga strävan efter bättre utbildad personal, ökad lönsamhet samt högre kvalitet. KlickDatas vision har alltid varit att bli och förbli det ledande varumärket inom e-learning genom att leverera den bästa digitala utbildningen som ger det högsta ROI för för våra kunder. 

Hur vi lyckats med det? Vi sätter Enkelheten i fokus. Välkommen till Klick Data! 

Historia

Historia mobil

Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!